Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla smakoszy, szybkie w przygotowaniu,
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 690
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 102
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 270
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 343
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 1108
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 690
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 102
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 270
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 343
W lodówce miałam ser, którego termin ważności dobiegał końca, zostało mi też...
Odsłon: 1108
Składniki
Przygotować sos: majonez, kefir, musztardę francuską i zioła prowansalskie połaczyć, pokroić cebulkę w półtalarki i dodać do sosu. Dokładnie wymieszać. Sos powinien miec konsystencję śmietany, jeśli za gęsty dodać trochę kefiru, jeśli za rzadki dodać majonezu. Można dodać więcej musztardy franc., sos będzie ostrzejszy. Płaty śledziowe przekroić wzdłuż i wykroić zbędną skórkę, pokroić w małe kawałki i ułożyć ciasno, w jednej warstwie na półmisku. Polać sosem. Przyrządzić godzine przed podaniem i wstawić do lodówki. Smacznego!!!