Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dla smakoszy, szybkie w przygotowaniu,
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9563
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3156
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6642
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9563
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3156
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6642
Składniki
Przygotować sos: majonez, kefir, musztardę francuską i zioła prowansalskie połaczyć, pokroić cebulkę w półtalarki i dodać do sosu. Dokładnie wymieszać. Sos powinien miec konsystencję śmietany, jeśli za gęsty dodać trochę kefiru, jeśli za rzadki dodać majonezu. Można dodać więcej musztardy franc., sos będzie ostrzejszy. Płaty śledziowe przekroić wzdłuż i wykroić zbędną skórkę, pokroić w małe kawałki i ułożyć ciasno, w jednej warstwie na półmisku. Polać sosem. Przyrządzić godzine przed podaniem i wstawić do lodówki. Smacznego!!!