Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 6
Dodano: 14.12.2008
Odsłon: 3400
3-4 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Przygotować sos: majonez, kefir, musztardę francuską i zioła prowansalskie połaczyć, pokroić cebulkę w półtalarki i dodać do sosu. Dokładnie wymieszać. Sos powinien miec konsystencję śmietany, jeśli za gęsty dodać trochę kefiru, jeśli za rzadki dodać majonezu. Można dodać więcej musztardy franc., sos będzie ostrzejszy. Płaty śledziowe przekroić wzdłuż i wykroić zbędną skórkę, pokroić w małe kawałki i ułożyć ciasno, w jednej warstwie na półmisku. Polać sosem. Przyrządzić godzine przed podaniem i wstawić do lodówki. Smacznego!!!
Na skróty
Komentarze do przepisu (3)

gato 22 grudnia 2008Zgłoś do usunięcia
WYPRÃ0 Kto głosował? | Odpowiedz

devint 15 grudnia 2008Zgłoś do usunięcia
dfgh0 Kto głosował? | Odpowiedz

devint 15 grudnia 2008Zgłoś do usunięcia
uio0 Kto głosował? | Odpowiedz