Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś propozycja przekąski na ciepło z ciastem francuskim.
Pyszna, pulchna i wilgotna babka mocno cytrynowa na kefirze z dodatkiem kisie...
Odsłon: 1046
Moja dzisiejsza propozycja to keks pomarańczowy z mnóstwem bakali. Nutę pomar...
Odsłon: 186
Przepis dnia
Danie równie piękne jak pyszne ;) Płaty makaronowe przekładane masą szpinakow...
Odsłon: 3686
Bardzo smaczna i szybka sałatka jajeczna z dodatkiem ogórka zielonego idealna...
Odsłon: 304
Przepis na białą kiełbasę zapiekaną w czerwonym winie oraz suszonymi śliwkami.
Odsłon: 336
Pyszna, pulchna i wilgotna babka mocno cytrynowa na kefirze z dodatkiem kisie...
Odsłon: 1046
Moja dzisiejsza propozycja to keks pomarańczowy z mnóstwem bakali. Nutę pomar...
Odsłon: 186
Przepis dnia
Danie równie piękne jak pyszne ;) Płaty makaronowe przekładane masą szpinakow...
Odsłon: 3686
Bardzo smaczna i szybka sałatka jajeczna z dodatkiem ogórka zielonego idealna...
Odsłon: 304
Przepis na białą kiełbasę zapiekaną w czerwonym winie oraz suszonymi śliwkami.
Odsłon: 336
Składniki
Ciasto rozwinąć. Na jednym z brzegów ( węższy ) ułożyć parówki. Potem rozłożyć pokrojony w plastry ser, na ser rozrzucić pokrojone pomidorki ( u mnie czerwone i pomarańczowe ) i oliwki. Zwinąć w roladę i kroić plastry o szerokości około 1 cm. Układać na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Każdy ślimaczek posmarować rozbełtanym jajkiem i posypać sezamem. Ślimaczki piec 25 minut w piekarniku nagrzanym do 210 stopni. Podawać na ciepło.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka z pieczarkami
Przekąski
Drożdżowe racuchy z mascarpone
Przekąski
Pieczarki nadziewane fasolką szparagową z jajkiem
Przekąski
Szwedzki tort kanapkowy
Jajka z pieczarkami
Jajka z pieczarkami to moje ulubione jajka faszerowane. Przygotowuję je na św...
Odsłon: 272
Drożdżowe racuchy z mascarpone
Propozycja dla tych wszystkich, którzy za racuchami przepadają. poleam!
Odsłon: 74