Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dekoracyjne, dobry pomysl na impreze :) przepis na ok 40 korpusow. nadzienie- jakakolwiek salatka, na ktora mamy ochote, u mnie warzywna z wedlinka :))
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4890
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34391
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2072
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113753
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4890
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34391
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2072
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113753
Składniki
z maki, proszku, jajka, margaryny, i przypraw zagniesc ciasto- jesli jest za twarde, dodac mleko. zagniecione ciasto wstawic na 1h do lodowki. po tym czasie wyjac, rozwalkowac, wylepic foremki do babeczek, piec ok 10 min w temp. 160 stopni. upieczone wyjac, ostudzic.
salatka: warzywa ugotowac, pokroic w kostke, dodac pokrojone jajko i wedline, doprawic majonezem, musztarda, sola i pieprzem.
korpusy najlepiej napelnic kilka godzin przed podaniem. w zamknietej puszcze mozna je przechowywac ok 2 tygodni.
smacznego