Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny do dań z grilla, surowych i grillowanych warzyw oraz jako dodatek do sałatek. Zapraszam na filmik na mój kanał na Youtube
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 204
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1318
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 570
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 204
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 217
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1318
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 570
Składniki
Najpierw obrać ogórka, zetrzeć na tarce o grubych oczkach , posolić . Odstawić ,aby puściły sok ,gdzieś na 15 minut.
Następnie przekładamy do ściereczki i odciskamy nadmiar wody z ogórków. Możesz to zrobić ,też na sitku.
Do szklanej miseczki włożyć jogurt dodać nasze ogórki, pokrojony czosnek oraz koperek i mięta., wlać sok z cytryny.. Zamieszać Następnie wlać oliwę z oliwek , posolić i popieprzyć do smaku. Zamieszać dobrze .Wstawić do lodówki na 30 minut ,aby przegryzł się smakami . Zapraszam na filmik do mojej kuchni wloskiej. Buon appetito!