Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis amerykańskiego szefa kuchni, który powtarza, iż najważniejsza jest dobra wołowina, nie zaś masa przypraw!
pakowarka próżniowa lub woreczki strunowe, cyrkulator i pojemnik lub garnek i kuchenka oraz termometr
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5477
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8814
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7652
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5232
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5477
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8814
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7652
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5232
Składniki
Urządzenie do sous vide ustawiamy na 79 stopni i nagrzewamy wodę. W tym czasie karkówkę lekko solimy i pieprzymy. Teraz mocno rozgrzewamy patelnię i na suchej patelni zapiekamy, obsmażamy karkówkę do koloru ciemno brązowego.
Teraz pakujemy karkówkę próżniowo w woreczku i wkładamy do pojemnika z nagrzaną wodą. Gotujemy 24h.
Po tym czasie wyjmiemy i rozrywamy na włókna. Idealnie nadaje się do hamburgera, wrapa, czy tacos