Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z ulubionych torcików wytrawnych. Gości zawsze na naszym stole z okazji rodzinnych spotkań.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 123
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1820
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14464
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19546
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 123
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1820
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14464
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19546
Składniki
Z chlebków odciąć skórkę i ułożyć I warstwę kromek w naczyniu szklanym o wymiarach:26 cm/16 cm . Pasztet wymieszać z drobno pokrojoną cebulką, posiekanymi suszonymi pomidorami, keczupem, śmietaną i koperkiem. Zmiksować na gładki krem. Całość wyłożyć na warstwę chlebka. Następnie ułożyć znów kromki chlebka tostowego. Przygotować następną warstwę do przełożenia: Tuńczyka odsączyć z wody, połączyć z oliwkami, śmietaną, majonezem i koperkiem. Zmiksować.Wyłożyć na warstwę chlebka. Przykryć następną, trzecią warstwą chlebka. Obciążyć czymś ciężkim i odstawić na godzinę lub dwie. Wierzch pokryć warstwą majonezu i ozdobić czarnym kawiorem , połówkami zielonych oliwek , cząstkami świeżego ogórka i gałązkami dzikiego majeranku.