Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycąca przekąska idealna na poprawę humoru :)
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7217
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2678
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20185
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 579
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 795
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7217
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2678
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20185
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 579
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 795
Składniki
Plasterki boczku układamy na zimnej patelni, nie dodajemy dodatkowego tłuszczu. Gdy tłuszcz się wytopi wędlinę smażymy z obu stron na rumiano.
Na gorący tłuszcz który pozostał na patelni delikatnie wbijamy jajka. Smażymy je na średnim ogniu przez około 3-4 minuty ( najlepiej przykrywając patelnie pokrywką).
Kromki chleba tostowego rumienimy w tosterze lub na patelni. W przypadku smażenia na patelni kromki musimy posmarować masłem z obu stron.
Z przygotowanych składników składamy kanapki. Smacznego :)