Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię przeróżne omlety, tak więc pora zamieścić mój ulubiony omlet - fritatę.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 525
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16786
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 506
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 525
Śledzie po japońsku to jedna z potraw wigilijnych mojego stołu, ale robię ja...
Odsłon: 16786
Delikatne drożdżowe bułeczki ze śliwkami, orzechami oraz żurawiną ,posmakują...
Odsłon: 506
Składniki
Do miseczki wbić jajka, roztrzepać. Suszone pomidory pokroić w drobną kostkę. Ser żółty pokroić także w kosteczkę. Natkę pietruszki drobno posiekać. Dodać kukurydzę i groszek. Wszystko doprawić solą i pieprzem. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Na przetartą olejem patelnię lub bez oleju na patelnię teflonową wylać fritatę, smażyć do zarumienienia po parę minut każdą ze stron. Posmarować keczupem. Smacznego.