Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię przeróżne omlety, tak więc pora zamieścić mój ulubiony omlet - fritatę.
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 61
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 198
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 107
Szybki i prosty w wykonywaniu sernik na zimno. Delikatny i orzeźwiający za s...
Odsłon: 61
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 198
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 107
Składniki
Do miseczki wbić jajka, roztrzepać. Suszone pomidory pokroić w drobną kostkę. Ser żółty pokroić także w kosteczkę. Natkę pietruszki drobno posiekać. Dodać kukurydzę i groszek. Wszystko doprawić solą i pieprzem. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać. Na przetartą olejem patelnię lub bez oleju na patelnię teflonową wylać fritatę, smażyć do zarumienienia po parę minut każdą ze stron. Posmarować keczupem. Smacznego.