Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie inne naleśniki,lekko pikantne,słodko-kwaśne,świetna przekąska lub danie główne.Serdecznie polecam:)
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 162
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4365
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11859
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6766
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5581
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 162
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4365
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11859
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6766
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5581
Składniki
Umytą botwinkę poszarpać i wrzucić na rozgrzane masło,dodać marchew pokrojoną w talarki przeciśnięty przez praskę czosnek,,wszystko dusić do miękkości. Doprawić do smaku sokiem z cytryny,cukrem i solą. Dodać posiekany koperek i wszystko zasmażyć.
Każdy placek posmarować bryndzą. Na bryndzy rozłożyć podsmażoną botwinkę.
Na botwinkę poukładać kurczaka wędzonego i kilka plasterków ogórka małosolnego. Zawinąć placki i pokroić na 1,5cm krążki.
Smacznego życzę!