Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112945
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 279
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 605
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 506
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 911
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112945
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 279
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 605
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 506
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 911
Składniki
Z każdej bułki ukroić kawałek (na kapelusz). Miąższ ugnieść tak by powstała kieszonka. Ogórka i parówkę pokroić w plasterki. Bułki skropić olejem, ułożyć warstwę parówek, następnie warstwę ogórka. Do każdej bułeczki wbić jajko, posypać z wierzchu chili i solą.
Wstawić do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika (kapelusze ułożyć osobno na blaszce). i piec aż białka się zetną 15-20 minut. Podawać na ciepło np. z sosem czosnkowym. Smacznego.