Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 652
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 32
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 197
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 319
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 129
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4608
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 652
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 32
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem, szparagami i kurczaki...
Odsłon: 197
Nic nowego, ale zawsze smacznego do niedzielnego lub powszedniego obiadu.
Odsłon: 319
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 129
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 4608
Składniki
Z każdej bułki ukroić kawałek (na kapelusz). Miąższ ugnieść tak by powstała kieszonka. Ogórka i parówkę pokroić w plasterki. Bułki skropić olejem, ułożyć warstwę parówek, następnie warstwę ogórka. Do każdej bułeczki wbić jajko, posypać z wierzchu chili i solą.
Wstawić do rozgrzanego do 180 stopni piekarnika (kapelusze ułożyć osobno na blaszce). i piec aż białka się zetną 15-20 minut. Podawać na ciepło np. z sosem czosnkowym. Smacznego.