Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
błyskawiczne, łatwe i bardzo smakowite
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 73
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 200
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 105
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 73
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 200
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 105
Składniki
Wyczyszczone i umyte kapelusze grzybów panirujemy w mące i tartej bułce nastepnie smażymy na rozgrzanym tłuszczu na złocisty kolor.
Po wyjęciu z tłuszczu odsączamy na ręczniku papierowym,
Grzyby bardzo obficie solimy i natychmiast podajemy z pieczywem i gorącą herbatą. SMACZNEGO!