Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowa galaretka z borówki brusznicy z dodatkiem miodu i brandy to wykwintny dodatek do mięs.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 232
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 78
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 114
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 232
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 78
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 114
Składniki
Do garnka o grubym dnie przesypujemy borówki, dodajemy miód, sól i brandy. Gotujemy na wolnym ogniu około 10 minut. Przelewamy do wyparzonych słoiczków, zakręcamy. Ostudzone przechowujemy w ciemnym chłodnym miejscu. Podajemy jako dodatek do mięs.