Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ZAWSZE SMACZNA A SZCZEGÓLNIE W ZIMIE.PRZEPIS NA ZALEWĘ DOSTAŁAM OD ZNAJOMEJ,MOŻNA PROPORCJONALNIE ZMNIEJSZYĆ.
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 42
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybaw...
Odsłon: 33
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 42
Na wstępie zachwalę nie samo danie, lecz wolnowar, który jest nie tylko wybaw...
Odsłon: 33
Składniki
KAPUSTĘ DROBNO POSZATKOWAĆ DAĆ DO DUŻEJ MISKI
Z WODY OCTU ,CUKRU I RESZTY SKŁADNIKÓW UGOTOWAĆ ZALEWĘ ZALAĆ GORĄCA POSZATKOWANĄ KAPUSTĘ DOBRZE WYMIESZAĆ JA ZROBIŁAM TO TŁUCZKIEM.WKŁADAĆ DO SŁOIKÓW RESZTĄ ZALEWY UZUPEŁNIĆ KAŻDY SŁOIK I PASTERYZOWAĆ 30 MIN. W nawiasie pomniejszone proporcje.