Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ZAWSZE SMACZNA A SZCZEGÓLNIE W ZIMIE.PRZEPIS NA ZALEWĘ DOSTAŁAM OD ZNAJOMEJ,MOŻNA PROPORCJONALNIE ZMNIEJSZYĆ.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15112
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15112
Składniki
KAPUSTĘ DROBNO POSZATKOWAĆ DAĆ DO DUŻEJ MISKI
Z WODY OCTU ,CUKRU I RESZTY SKŁADNIKÓW UGOTOWAĆ ZALEWĘ ZALAĆ GORĄCA POSZATKOWANĄ KAPUSTĘ DOBRZE WYMIESZAĆ JA ZROBIŁAM TO TŁUCZKIEM.WKŁADAĆ DO SŁOIKÓW RESZTĄ ZALEWY UZUPEŁNIĆ KAŻDY SŁOIK I PASTERYZOWAĆ 30 MIN. W nawiasie pomniejszone proporcje.