Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ZAWSZE SMACZNA A SZCZEGÓLNIE W ZIMIE.PRZEPIS NA ZALEWĘ DOSTAŁAM OD ZNAJOMEJ,MOŻNA PROPORCJONALNIE ZMNIEJSZYĆ.
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1215
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 158
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 470
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1215
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 158
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 470
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 72
Składniki
KAPUSTĘ DROBNO POSZATKOWAĆ DAĆ DO DUŻEJ MISKI
Z WODY OCTU ,CUKRU I RESZTY SKŁADNIKÓW UGOTOWAĆ ZALEWĘ ZALAĆ GORĄCA POSZATKOWANĄ KAPUSTĘ DOBRZE WYMIESZAĆ JA ZROBIŁAM TO TŁUCZKIEM.WKŁADAĆ DO SŁOIKÓW RESZTĄ ZALEWY UZUPEŁNIĆ KAŻDY SŁOIK I PASTERYZOWAĆ 30 MIN. W nawiasie pomniejszone proporcje.