Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
niedawno zakupiłam takie borówki i nie wiedząc co z nimi począć poszperałam w necie i ten oto przepis najbardziej przypadł mi do gustu:)
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 59
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 160
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 207
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 406
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 59
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 160
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 207
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 406
Składniki
Obrane i umyte borówki wkładamy do garnka z grubym dnem, wlewamy wodę, posypujemy cukrem, przykrywamy pokrywką i tak smażymy na średnim ogniu przez ok. 5-10 minut. Następnie zdejmujemy pokrywkę, możemy przemieszać i zostawiamy na małym ogniu przez kolejne 10-15 minut. W międzyczasie wyparzamy słoiczki. Nakładamy do słoiczków i odstawiamy do góry dnem.