Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 64
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 41
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9301
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 64
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 41
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9301
Składniki
Płatki z róży polnej-polskiej obrać i odciąć białe końcówki(dają gorycz)
Wodę zagotować z cukrem.Dodać szklankę płatków.Płatki muszą być ubite w szklance,a nawet może ich być więcej:)Zagotować,dodać sok z cytryny i smażyć po trochu przez dwa,trzy dni.Jak konfitura osiągnie gęstość przekładać gorącą do słoiczków i odwrócić do góry dnem:)