Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1258
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 43
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1282
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 219
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1258
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 43
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1282
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 219
Składniki
Płatki z róży polnej-polskiej obrać i odciąć białe końcówki(dają gorycz)
Wodę zagotować z cukrem.Dodać szklankę płatków.Płatki muszą być ubite w szklance,a nawet może ich być więcej:)Zagotować,dodać sok z cytryny i smażyć po trochu przez dwa,trzy dni.Jak konfitura osiągnie gęstość przekładać gorącą do słoiczków i odwrócić do góry dnem:)