Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sama wymyśliłam tą sałatkę wyszła bardzo smaczna
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3711
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34207
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1539
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113643
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 3711
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34207
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1539
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113643
Składniki
wykonanie:Wszystkie składniki na zalewę zagotować,ostudzić.Ogórki umyć i pokroić w plasterki,paprykę oczyścić,pokroić w paseczki,cebulę pokroić w piórka,cukinię przekroić wzdłuż i pokroić w kostkę,pomidory przekroić na pół i w piórka,posolić trzema łyżkami soli,pozostawić na trzy godziny do puszczenia soków.Odlać wodę z sałatki,nakładać sałatkę w słoiki po dżemach(różnej wielkości) zalać zimną zalewą ugotowaną wcześniej(ten przepis na zalewę jest powiększony aby starczyło na wszystkie słoiki,jak zostanie można zalać nią paprykę).Pasteryzować 15 minut od zagotowania.