Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, oryginalne, idealne na przyjęcia ze znajomymi.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 780
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 125
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2810
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 780
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 914
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 125
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2810
Składniki
Pierś z indyka ugotować w wywarze. Ostudzić, pokroić. Indyka można ugotować dzień wcześniej, pozostawiając go do ostygnięcia w wywarze. Będzie wtedy bardziej soczysty. Ryż ugotować z solą, odrobiną pieprzu i curry, ostudzić. Jabłka przekroić na połówki, wyciąć gniazda nasienne i wydrążyć tak, aby uzyskać naczynka do serwowania sałatki. Wydrążony miąższ pokroić w kostkę, pomidorki na połówki. Wszystkie składniki połączyć, dodać sos i wymieszać sałatkę. Nałożyć do jabłek i ładnie udekorować.