Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem mój wybór padł na selera naciowego, w którym zakochałam się już jakiś czas temu. Połączyłam go z włoskimi orzechami i mięsem drobiowym. Według mnie wyszło idealnie. Spróbujcie sami!
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 194
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 75
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 105
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 194
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 75
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 105
Składniki
Piersi z kurczaka myjemy, oczyszczamy z błon i niepotrzebnych żyłek. Mięso lekko rozbijamy, smażymy w papirusie według przepisu zamieszczonego na opakowaniu, studzimy. Zimne mięso kroimy w kostkę. Selera myjemy, kroimy w drobne kawałeczki. W misce łączymy ze sobą mięso, selera i posiekane orzechy. Dodajemy majonez, jogurt. Całość starannie mieszamy i doprawiamy do smaku.
Smacznego.