Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma co się oszukiwac, sałatka jest niezdrowa, ale dla tego smaku warto od czasu do czasu zgrzeszyc :)
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 216
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 77
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 110
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 216
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 77
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 110
Składniki
Kapustę pekińską drobno szatkujemy, dodajemy do niej drobno pokrojone jajka, kukurydzę oraz fasolę.
Piersi z kurczaka kroimy na małą kostkę, prószymy przyprawą do kurczaka i smazymy na rumiano. Kiedy przestygnie dodajemy do reszty składników. Na koniec kruszymy makaron z zupki chińskiej i dodajemy wszystkie załączone do niej przyprawy. Całośc jeszcze solimy, pieprzymy według uznania i mieszamy z majonezem.
Sałatka nadaje się do jedzenia po około 2 godzinach, kiedy smaki się przejdą, a makaron zmięknie i spęcznieje pod wpływem soków.