Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z kaszy gryczanej, marynowanych pieczarek i papryki konserwowej szybko zaspokoi głód na w pracy. Pysznie smakuje również jako dodatek do dań mięsnych albo z dodatkiem wędliny.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 789
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 924
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 133
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2819
Składniki
Kaszę gryczaną gotujemy w osolonym wrzątku zgodnie z przepisem na opakowaniu, odsączamy i odstawiamy do wystudzenia. Pieczarki i paprykę konserwową odsączamy a następnie kroimy w kostkę. Ser żółty również kroimy w kostkę. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy posiekaną natkę, natkę, oliwę i doprawiamy sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Mieszamy. Odstawiamy na 30 min.