Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatki i surówki z mięsem zwłaszcza drobiowym często goszczą na naszym stole. Aktualnie wykorzystuję pomidory, sałatę (lub kapustę pekińską), kukurydzę. Zaciągam majonezem. I nieodzowny dodatek kawałki wędzonego kurczaka (jak zrobić? Zapraszam do mojego przepisu „Kurczak wędzony (połówki lub ćwiartki)”).
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2752
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1279
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 733
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 80
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2752
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1279
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 733
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 80
Składniki
Paprykę sparzam, sałatę (kapustę pekińską) myję i kroję w kawałki.
Dosypuję kukurydzę.
Wszystko mieszam i dodaję majonez oraz kawałki wędzonego kurczaka.