Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i pełna witamin surówka z młodych warzyw z dodatkiem sosu jogurtowo-cytrynowego. Doskonała do obiadu ale równie dobrze sprawdza się do dań z grilla:)
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 112
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1314
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 766
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 112
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1314
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 766
Składniki
Kalarepę obieramy i kroimy w kostkę /możemy zetrzeć na tarce o dużych oczkach ale ja wolę jak można coś chrupnąć:)/. Marchew obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Rzodkiewkę dokładnie myjemy a następnie kroimy w półplasterki. Paprykę oczyszczamy z nasion i kroimy w kostkę. Natkę pietruszki drobno siekamy. Sos: jogurt naturalny mieszamy z sokiem z cytryny i przyprawami. Wszystkie warzywa przekładamy do salaterki, polewamy przygotowanym sosem i mieszamy.