Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna obiadowa sałatka z kapusty pekińskiej, marchewki i ogórka z sosem chrzanowym.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 246
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 80
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 120
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 246
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 80
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 120
Składniki
Kapustę pekińską szatkujemy, na grubych oczkach tarki ścieramy obraną marchewkę, jabłko oraz ogórka zielonego. W małej miseczce mieszamy majonez, chrzan, jogurt naturalny dodajemy sól i pierz. Wlewamy sos do sałatki - wszystko dokładnie mieszamy doprawiamy solą i pieprzem.