Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fantastyczne danie dla całej rodzinki i znajomych :-)
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2773
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1293
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 748
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 97
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2773
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1293
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 748
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 97
Składniki
Filety gotuję w wodzie z przyprawą uniwersalną, odstawiam, by przestygły. Następnie kroję je na małe kawałki.
Winogrona opłukuję, przekrawam na połówki, usuwam pestki, dodaję do pokrojonego mięsa.
Ziemniaki gotuję bez mundurków w osolonej wodzie. Po wystudzeniu kroję w kostkę, cebulę drobno siekam. Oba składniki dodaję do sałatki. Przyprawiam solą i pieprzem, skrapiam sokiem z cytryny.
Przed podaniem przekładam do salaterki i polewam śmietaną wymieszaną z majonezem