Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i smaczna sałatka z tuńczyka i kukurydzy gotowa w klika minut
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 38
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 334
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 38
Lżejsze kofty pełne smaku!
Odsłon: 334
Składniki
Tuńczyka oraz kukurydze odcedzamy i przekładamy do miski
Dodajemy pół szklanki posiekanego szczypiorku oraz garść ostrego sera pokrojonego w drobną kostkę
Dodajemy dwie duże łyżki majonezu oraz jedną płaską łyżkę ostrej musztardy
Przyprawiamy szczyptą soli oraz pieprzu, całość łaczymy
Po przełożeniu na talerz można posypać prażoną cebulką