Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta pekińska z marynowaną papryką i patisonami to pyszny dodatek do obiadu. Bardzo łatwa i szybka do przygotowania.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1136
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1147
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13178
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1136
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1147
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13178
Składniki
Kapustę posiekać włożyć do miski, oprószyć przyprawą curry i wymieszać. Obraną marchewkę i jabłko zetrzeć na tarce o średnich otworach.
Paprykę osączyć z zalewy, pokroić w kostkę, patisony posiekać. Wszystkie przygotowane składniki dodać do kapusty. Połączyć z majonezem, wymieszać. W razie potrzeby doprawić do smaku solą i pieprzem.