Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kapusta pekińska z marynowaną papryką i patisonami to pyszny dodatek do obiadu. Bardzo łatwa i szybka do przygotowania.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25837
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2911
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1370
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25837
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2911
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1370
Składniki
Kapustę posiekać włożyć do miski, oprószyć przyprawą curry i wymieszać. Obraną marchewkę i jabłko zetrzeć na tarce o średnich otworach.
Paprykę osączyć z zalewy, pokroić w kostkę, patisony posiekać. Wszystkie przygotowane składniki dodać do kapusty. Połączyć z majonezem, wymieszać. W razie potrzeby doprawić do smaku solą i pieprzem.