Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, chrupiąca surówka idealna do obiadu, domowych hamburgerów, hot dogów, dań z grilla oraz moich ulubionych wrapów.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 919
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2818
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 217
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 786
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 919
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 132
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2818
Składniki
Kapustę cienko szatkujemy. Marchewki i jabłko kroimy w zapałkę, dobrze w tym celu użyć mandoliny z końcówką do krojenia w julienne. Pora kroimy w cienkie plasterki. Surówkę solimy, pieprzymy, skrapiamy sokiem z cytryny i posypujemy cukrem pudrem. Wstępnie mieszamy. Dodajemy posiekaną zieleninę oraz majonez i jogurt. Mieszamy. Surówkę przed podaniem schładzamy w lodówce minimum 15 minut.