Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, chrupiąca surówka idealna do obiadu, domowych hamburgerów, hot dogów, dań z grilla oraz moich ulubionych wrapów.
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 27
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 782
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 922
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 229
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 606
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 27
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 782
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 922
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 229
Przepis na pyszne, aromatyczne i pożywne ciasteczka owsiano - kokosowe, które...
Odsłon: 606
Składniki
Kapustę cienko szatkujemy. Marchewki i jabłko kroimy w zapałkę, dobrze w tym celu użyć mandoliny z końcówką do krojenia w julienne. Pora kroimy w cienkie plasterki. Surówkę solimy, pieprzymy, skrapiamy sokiem z cytryny i posypujemy cukrem pudrem. Wstępnie mieszamy. Dodajemy posiekaną zieleninę oraz majonez i jogurt. Mieszamy. Surówkę przed podaniem schładzamy w lodówce minimum 15 minut.