Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W lecie można dodawać do sałatek kwiaty z ogrodu albo łąki.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1365
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1365
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu. Pozostawić na sicie do wystudzenia, a następnie przełożyć do salaterki. Dodać jajka pokrojone w kostkę, ogórka kiszonego i cebulkę pokrojone w kostkę, osączony groszek z kukurydzą, tuńczyka pozbawionego oleju lub sosu, majonez, musztardę, listki dziurawca, pieprz i sól do smaku. Dokładnie wymieszać. Schłodzić. Przed podanie posypać kwiatami dziurawca. Zajadać, smacznego.