Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka smaczna i łatwa w przygotowaniu
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40639
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1026
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 255
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3360
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40639
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1026
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 255
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3360
Składniki
Marchew pokroić w słupki i ugotować al dente, odcedzić. Cebulę pokroić w obrączki, ogórek w słupki. Wymieszać. Przygotować zalewę; koncentrat wymieszać z wodą dodać cukier i ocet, wymieszać stopniowo dodawać olej. dokładnie wymieszać i zalać przygotowane warzywa. Naczynie nakryć folią i wstawić do lodówki na kilka godzin, przed podaniem warzywa odcedzić.