Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka smaczna i łatwa w przygotowaniu
Najlepszy szczaw jest w maju dlatego jadę za miasto w sprawdzone już miejsce...
Odsłon: 7027
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6083
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1781
Najlepszy szczaw jest w maju dlatego jadę za miasto w sprawdzone już miejsce...
Odsłon: 7027
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 6083
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 1781
Składniki
Marchew pokroić w słupki i ugotować al dente, odcedzić. Cebulę pokroić w obrączki, ogórek w słupki. Wymieszać. Przygotować zalewę; koncentrat wymieszać z wodą dodać cukier i ocet, wymieszać stopniowo dodawać olej. dokładnie wymieszać i zalać przygotowane warzywa. Naczynie nakryć folią i wstawić do lodówki na kilka godzin, przed podaniem warzywa odcedzić.