Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i bardzo smaczna sałatka.
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36052
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 180
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 315
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 384
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36052
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 180
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 315
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 384
Składniki
Obierz i drobno pokrój imbir Pokrój papryczkę chili na pierścienie. Umyj cytrynę i zetrzyj skórę. Wyciśnij sok. Umieść wszystkie składniki dressingu w małej misce i dobrze wymieszaj. Pokrój pozostałe składniki na małe kostki / kawałki, umyj roszponkę. Umieść wszystkie składniki warstwami w szklance i skrop je dressingiem.