Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta prosta sałata do obiadu na pewno przypadnie do gustu zarówno tobie, jak i bliskim. Ma lekko słodki posmak, który przełamuje typowo słone składniki. Sprawdź nasz przepis, który doskonale sprawdzi się zarówno w roli dodatku obiadowego, jak i prostej kolacji lub posiłku do pracy.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1369
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Jajka ugotuj na twardo, a potem obierz i posiekaj w drobną kostkę. Paprykę zieloną oczyść z gniazda nasiennego, również pokrój drobno. Z pora odkrój część białą i jasnozieloną. Posiekaj. Marchewkę obierz, zetrzyj na tarce. Wszystkie składniki przełóż do dużej miski.
Teraz dopraw sałatę do obiadu majonezem i musztardą chrzanową. Dodaj też odrobinę soku z cytryny, sól oraz pieprz. Wymieszaj wszystkie składniki.
Umieść sałatę w lodówce minimum 30 minut przed podaniem.