Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś prostego, szybkiego i pysznego, co można wykorzystać jako sałatkę na świąteczny stół lub jako pastę do pieczywa.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8236
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 445
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8236
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 445
Składniki
Makrelę obrać z ości i drobno pokroić. Jajka, ogórki i cebulę również drobno pokroić. W misce wymieszać wszystkie składniki, dodać majonez i doprawić solą i pieprzem do smaku. SMACZNEGO!!!