Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8150
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 405
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8150
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 405
Składniki
Marchew, pietruszkę, seler i ziemniaki gotujemy w koszulkach, starając się ich nie rozgotować. Odstawiamy do wystygnięcia a następnie obieramy, kroimy w kostkę wszystkie składniki również te nie gotowane. Dodajemy groszek, doprawiamy, na końcu dodajemy majonez oraz musztardę, mieszamy. Gotowa sałatka. Smacznego