Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka sałatka idealna na lunch lub jako dodatek do obiadu, lub grilla. Bób to doskonałe źródło białka, awokado dostarczy ci zdrowych tłuszczy, a pyszny arbuz świetnie orzeźwia. To doskonała propozycja na lato.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3754
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3806
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 380
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 699
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3754
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 621
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3806
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 380
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 699
Składniki
Bób ugotuj w osolonej wodzie przez około 20 minut. Wcześniej możesz namoczyć go w zimnej wodzie. Wydrąż arbuza i awokado, wszystko pokrój w kostkę.
Do miski wyłóż mix sałat, bób, awokado i arbuza. Całość posyp tartym parmezanem. Dodaj sól, pieprz, oliwę, miętę i sok z limonki. Wszystko dokładnie wymieszaj.