Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1380
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34169
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1380
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113608
Składniki
Piersi pokroić w kostkę, wymieszać z przyprawą kebab gyros i odstawić na pół godziny do lodówki. Następnie rozgrzać na patelni olej i usmażyć kurczaka do miękkości. Pokroić kapustę, ogórki, wsypać do miski razem z kukurydzą. Dodać ostudzonego kurczaka. Następnie pomieszać majonez z ketchupem i wlać do reszty składników. Całość wymieszać. Tak zrobiona sałatka nadaje się do jedzenia. Smacznego:)