Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiej idziemy w innym kierunku, ponieważ głównym składnikiem jest melon, którego wprost uwielbiam. I nie ma znaczenia jaki to jest melon.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 819
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 384
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3549
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 126
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 261
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 819
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 384
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3549
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 126
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 261
Składniki
Kroimy melona na połowę i obieramy ze skóry oraz wyjmujemy pestki ze środka. Ja użyłem tylko połowę, ale można i skroić cały w zależności od ilości przewidywanych osób na przyjęciu.
Kroimy melona w większą kostkę i posypujemy czarnuszką.
Następnie dodajemy żywą miętę. Ilość zależna od Was.
Na koniec kroimy suszone pomidory oraz pestki z dyni i skrapaimy olejem z suszonych pomidorów. I tak oto wygląda koniec naszej pracy. Życzę smacznego