Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 290
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 47
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 290
Składniki
Ziemniaki gotujemy w mundurkach, hartujemy w zimnej wodzie, po wystudzeniu obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Boczek i cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na łyżce oliwy na złoto, studzimy. Ogórki kroimy również w kosteczkę, łączymy składniki dodając majonez. Ta sałatka lubi dużo pieprzu, można dodać posiekaną natkę pietruszki żeby ożywić kolor.