Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka do mięs ,czy też solo do zajadania,polecam ,samo zdrowie:)
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8420
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8420
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Rzepę,gruszkę zetrzeć na grubych oczkach tarła. Cykorię drobno pokroić. Dodać sok z cytryny,miód,i szczyptę soli. Wszystko wymieszać. Wierzch posypać orzechami. Smacznego życzę!