Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kiszonej kapusty z jabłkiem, porem, marchewką i papryką to najlepszy dodatek do obiadu, szczególnie zimą. W naszym domu często podawana do ryb ale również do schabowego. Do świątecznego obiadu idealna. Prosta i smaczna.
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21712
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 343
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 297
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 21712
Serowe krokiety z brokułami to smażone na złoto kotleciki z ciasta na bazie m...
Odsłon: 343
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 297
Składniki
Kapustę możemy trochę przesiekać. Marchew i jabłko obrane ze skórki, trzemy na tarce o grubych oczkach. Por kroimy w półkrążki, dajemy na sitko i przelewamy wrzątkiem. Dokładnie osączamy z wody. Papryki kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki przekładamy do miski. Dodajemy olej i przyprawy. Posypujemy posiekaną natką. Mieszamy całość.
Surówka z kapusty kiszonej gotowa!