Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kiszonej kapusty z jabłkiem, porem, marchewką i papryką to najlepszy dodatek do obiadu, szczególnie zimą. W naszym domu często podawana do ryb ale również do schabowego. Do świątecznego obiadu idealna. Prosta i smaczna.
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2155
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 125
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 214
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2155
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 125
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 214
Składniki
Kapustę możemy trochę przesiekać. Marchew i jabłko obrane ze skórki, trzemy na tarce o grubych oczkach. Por kroimy w półkrążki, dajemy na sitko i przelewamy wrzątkiem. Dokładnie osączamy z wody. Papryki kroimy w drobną kostkę. Wszystkie składniki przekładamy do miski. Dodajemy olej i przyprawy. Posypujemy posiekaną natką. Mieszamy całość.
Surówka z kapusty kiszonej gotowa!