Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam szybką sałatkę z makaronem orzo, idealną na jesienną kolację.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 78
Dziś do pracy.
Odsłon: 105
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 99
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15381
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 291
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 78
Dziś do pracy.
Odsłon: 105
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 99
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15381
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 291
Składniki
Makaron gotujemy zgodnie z przepisem. W tym czasie odsączamy z zalewy groszek i kukurydzę. Szczypior siekamy, kabanoski kroimy w drobne kawałki. Składniki łączymy z majonezem. Doprawiamy solą i pieprzem.