Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli znudziła ci się klasyczna sałatka jarzynowa i nie przepadasz za ciężkimi przekąskami pełnymi majonezu, przetestuj ten przepis. Sałatka brokułowa z winogronami z pewnością będzie często gościć na twoim stole
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 999
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 73
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1131
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 189
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 999
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 73
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1131
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 189
Składniki
Brokuła ugotuj al dente. Zostaw do ostygnięcia. Podziel na mniejsze części. Wrzuć do większej miski.
Migdały upraż na patelni (do lekkiego, orzechowego zapachu). Odstaw do wystygnięcia. Wystygnięte wsyp do miski z brokułami.
Rzodkiewki umyj i pokrój na mniejsze kawałki. Winogrono umyj i przekrój na połówki. Zrób sos - majonez, jogurt i przeciśnięty przez praskę ząbek czosnku wymieszaj. Nie zapomnij o soli i pieprzu.
Wszystko razem wymieszaj i podawaj. Goście będą zachwyceni!