Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca ogórkowa salsa z wędzoną rybą świetnie sprawdzi się jako przekąska lub lekka, letnia kolacja....
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457003
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1273
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2142
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 525
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457003
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1273
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2142
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 525
Składniki
Ogórek, papryczkę jalapeño i cebulę pokroić w drobną kostkę. Koperek posiekać.
Pokrojone warzywa wymieszać w miseczce, dodać skórkę i sok z cytryny. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Na talerze rozłożyć porcje ogórkowej salsy i plastry wędzonego tuńczyka. Udekorować kleksem kwaśnej śmietany.