Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca ogórkowa salsa z wędzoną rybą świetnie sprawdzi się jako przekąska lub lekka, letnia kolacja....
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13264
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 457
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9789
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13264
Nie pytajcie dlaczego tak się nazywa, bo to w zasadzie jest mało istotne. Waż...
Odsłon: 457
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 9789
Składniki
Ogórek, papryczkę jalapeño i cebulę pokroić w drobną kostkę. Koperek posiekać.
Pokrojone warzywa wymieszać w miseczce, dodać skórkę i sok z cytryny. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Na talerze rozłożyć porcje ogórkowej salsy i plastry wędzonego tuńczyka. Udekorować kleksem kwaśnej śmietany.