Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 143
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3827
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 260
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 303
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 143
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3827
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 260
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 303
Składniki
Ser kroimy w grubą kostkę (ok 5 mm). Wędlinę kroimy najpierw w plasterki, potem w paseczki. Ogórki kroimy na plasterki; jeżeli są duże, przekrajamy każdy plasterek jeszcze na pół. Cebulę myjemy, obieramy i kroimy w piórka. Musztardę ucieramy z octem winnym i odrobiną soli oraz pieprzu. Dodajemy olej i mieszamy aż powstanie gładki sos. Kostki sera i plasterki polędwicy plasterki ogórka i piórka cebulki mieszamy w misce, posypujemy natką pietruszki, polewamy sosem i jeszcze raz mieszamy