Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca marchewka o oryginalnym smaku. Szybkie śniadanie, gotowe w kilkanaście minut. Wystarczy rano wyjąć z lodówki.
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 116
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1318
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 116
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2788
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1318
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Składniki
Marchew obieramy ze skórki, potem obieraczką kroimy w długie paski. Do startej marchwi dodajemy przyprawy ( bez oleju ), mieszamy. Na patelni rozgrzewamy olej, dodajemy marchew i podgrzewany kilka minut, mieszając. Przekładamy do słoika, jak przestygnie , zakręcamy i odstawiamy do lodówki na kilka godzin, lub całą noc. Pyszne śniadanie gotowe.