Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałbym wam zaprezentować oryginalny pomysł na klasyczne tosty. Przekonajcie się, że połączenie słonego sera z miodem i kawą to niecodzienne, ale pyszne połączenie!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2827
Składniki
Miękkie masło mieszamy z kawą, miodem i żółtkami.
Kromki chleba tostowego układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Na każdej układamy plaster sera i przykrywamy drugą kromką chleba.
Wierzch tostów smarujemy grubo pastą maślano-kawową. Pieczemy około 10 minut w 180 stopniach aż wierzch tostów się przyrumieni. Smacznego!