Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli chcesz coś zjeść, ale nie masz czasu, możesz ugotować tak szybką pizzę. Nie trzeba zagniatać ciasta, ale do nadzienia możesz wziąć wszystko, co znajduje się w lodówce.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 907
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2798
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 907
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2798
Składniki
Nasmaruj formę olejem i wlej połowę jaj. Połóż chleb pita na wierzchu, a nadzienie na chleb pita. Podobnie jak kilka warstw. Wlać pozostałe jajka na wierzch i posypać serem.
Wstawić do piekarnika na 15 minut w temperaturze 180 ° C.