Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu, bo tylko 3 minuty i gotowa. Smakuje nie tylko na śniadanie.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 219
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 927
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 135
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2826
Składniki
Pomidor, rzodkiewkę, szczypiorek, koper myjemy, osuszamy i kroimy. ogórek małosolny kroimy w plasterki. Układamy na talerzu rzędami obok siebie, posypujemy pokrojonym szczypiorkiem i koperkiem. Dosmaczamy solą, kurkumą i pieprzem. Na koniec wszystko polewamy aromatycznym i zdrowym olejem z awokado.