Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica usmażona na wędzonych skwarkach z boczku, ze szczypiorem i ostrą papryczką czereśniową. Polecam.
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 220
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9463
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 1002
Gorąca i pachnąca zapiekanka makaronowa z dodatkiem brokułów i migdałów smaku...
Odsłon: 220
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9463
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 1002
Składniki
Na gorącym tłuszczu smażymy pokrojony w kostkę boczek wędzony i cebulkę. Szczypior kroimy w kawałki 0,5 cm, mieszamy z jajkami, doprawiamy solą i pieprzem. Jeżeli skwarki z cebulką będą ładnie usmażone wlewamy na patelnię wymieszane jajka ze szczypiorem. Mieszamy, smażymy do momentu ścięcia się jajek, tak żeby jajecznica nie była za bardzo usmażona tylko była taka trochę luźna. Usmażoną jajecznicę podajemy z pieczywem i ostrą papryczką czereśniową. Smacznego!!!