Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica usmażona na wędzonych skwarkach z boczku, ze szczypiorem i ostrą papryczką czereśniową. Polecam.
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14263
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19403
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13112
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1761
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14263
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19403
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13112
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1761
Składniki
Na gorącym tłuszczu smażymy pokrojony w kostkę boczek wędzony i cebulkę. Szczypior kroimy w kawałki 0,5 cm, mieszamy z jajkami, doprawiamy solą i pieprzem. Jeżeli skwarki z cebulką będą ładnie usmażone wlewamy na patelnię wymieszane jajka ze szczypiorem. Mieszamy, smażymy do momentu ścięcia się jajek, tak żeby jajecznica nie była za bardzo usmażona tylko była taka trochę luźna. Usmażoną jajecznicę podajemy z pieczywem i ostrą papryczką czereśniową. Smacznego!!!