Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajecznica usmażona na wędzonych skwarkach z boczku, ze szczypiorem i ostrą papryczką czereśniową. Polecam.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 641
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420375
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1731
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 641
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420375
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1731
Składniki
Na gorącym tłuszczu smażymy pokrojony w kostkę boczek wędzony i cebulkę. Szczypior kroimy w kawałki 0,5 cm, mieszamy z jajkami, doprawiamy solą i pieprzem. Jeżeli skwarki z cebulką będą ładnie usmażone wlewamy na patelnię wymieszane jajka ze szczypiorem. Mieszamy, smażymy do momentu ścięcia się jajek, tak żeby jajecznica nie była za bardzo usmażona tylko była taka trochę luźna. Usmażoną jajecznicę podajemy z pieczywem i ostrą papryczką czereśniową. Smacznego!!!