Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie i bardzo pożywne śniadanie, a przede wszystkim bardzo szybkie w przygotowaniu.
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 114
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 41
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 114
Sernik "Jajko sadzone" idealnie będzie pasował na świąteczny stół, choć bez o...
Odsłon: 41
Składniki
Na początku myjemy i kroimy pomidora na kawałki (wielkość kawałków dowolna). Pokrojonego pomidora wrzucamy na rozgrzaną patelnię i smażymy na wolnym ogniu do momentu aż pomidor będzie miękki. Dodajemy 3 jajka i zioła prowansalskie. Jak macie koperek to oczywiście też możecie dodać, lub jakieś inne zioła. Cały czas smażymy na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając. Dodajemy pieprz i sól do smaku.