Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie i bardzo pożywne śniadanie, a przede wszystkim bardzo szybkie w przygotowaniu.
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4987
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34414
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2082
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113766
Krokiety kowalowej to danie w wersji wytrawnej, dla miłośników konkretnych i...
Odsłon: 4987
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34414
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 2082
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113766
Składniki
Na początku myjemy i kroimy pomidora na kawałki (wielkość kawałków dowolna). Pokrojonego pomidora wrzucamy na rozgrzaną patelnię i smażymy na wolnym ogniu do momentu aż pomidor będzie miękki. Dodajemy 3 jajka i zioła prowansalskie. Jak macie koperek to oczywiście też możecie dodać, lub jakieś inne zioła. Cały czas smażymy na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając. Dodajemy pieprz i sól do smaku.