Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 23
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 209
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 23
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 209
Składniki
Kroimy cebule w półksiężyce,pieczarki i boczek w kostkę.Na rozgrzany olej wrzucamy cebulkę i pieczarki,po chwili jak odparuje woda dorzucamy boczek i wsypujemy trochę vegety(wtedy cebulka szybciej rumienieje i robi się miekka)jak wsazystko będzie usmażone dorzucamy jajka doprawiamy pieprzem i vegetą i mieszamy.Smacznego:)