Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6884
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5041
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1937
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6884
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5041
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 1937
Składniki
Kroimy cebule w półksiężyce,pieczarki i boczek w kostkę.Na rozgrzany olej wrzucamy cebulkę i pieczarki,po chwili jak odparuje woda dorzucamy boczek i wsypujemy trochę vegety(wtedy cebulka szybciej rumienieje i robi się miekka)jak wsazystko będzie usmażone dorzucamy jajka doprawiamy pieprzem i vegetą i mieszamy.Smacznego:)